Noi nu povestim despre publicitate. Noi o fabricăm de la zero.

  65 % din clienții tăi au nevoie să întâlnească brandul tău, minim de 3 ori ca mai apoi să ia decizia să cumpere anume de la tine.  Alege să fii cel mai bun printre concurenți și cel mai de încredere furnizor pentru clienții tăi. 

 Producători de materiale publicitare

 Sistem de producție complet cu peste 15 utilaje performante

 Peste 11 ani de experiență,

 Peste 100 tipuri de materiale cu ajutorul cărora s-au creat proiecte de succes

 Montări în 75 % din localități pe teritoriul întregii țări

 Peste 1 000 000 materiale publicitare distribuite

Hai cu noi să cunoști TOTUL despre publicitatea în format mare!

Full Service

Întâmpinăm clienții noștri cu o foaie albă pentru ca în final să dăm viață unui proiect cu totul diferit. Tot odată la noi, confortul este la el acasă pentru că am adunat cele mai necesare și moderne utilaje, pentru ca TU, clientul nostru drag să economisești timpul tău prețios.

Operativitate

Am setat fiecare proces astfel încât fiecare om din echipa noastră își știe bine locul și lucrul. Iar asta ne ajută în elaborarea comenzilor în termenii stabiliți și în forma lor reală.

Responsabilitate

Ne asumăm maximă responsabilitate pentru serviciile oferite pentru că înțelegem că importanți sunt oamenii cu care colaborăm și relațiile pe care le contruim împreună.

Stabilitate

Din 2011 ne facem lucrul cum știm mai bine și asta se dovedește prin faptul că avem clienți cu care colaborăm de ani întregi. Faptul că suntem de atâta timp pe piață și că progresul este unul vizibil din prima privire reprezintă de fapt cel mai bun argument ca să lucrezi cu noi.

Din Culise

Zâmbetul și buna dispoziție este cartea noastră de vizită. Hai să ne cunoști și să dăm startul celei mai de succes colaborări din istoria companiei tale!

Maria B / Director de dezvoltare

Dorina G / Manager

Ion B / Manager

Clienții noștri

Suntem obișnuiți să ne tratăm clienții ca prieteni datorită colaborării de lungă durată. Comunicarea dintre noi este cheia proiectelor de succes.
Iar unii dintre ei ne-au și lăudat :))

Serviciile noastre
Irina Galbura

Recomand cu mare încredere! O echipă profesionistă care au făcut lucru calitativ, rapid și cu cafea ne-au servit! Voi reveni la ei cu mare drag!

Andrei Veleșcu

Rapid. Comod și foarte calitativ. Amabili. Au înțeles din 2 cuvinte de ce am nevoie. Recomand fără dubii! Și nu-s neam cu dânșii:))))

Ina Barari

Le-aș pune 10+ pentru client service și 10+ pentru calitatea serviciilor! Eram în afara țării și aveam de executat o comanda in aceeași zi. Dimineața le-am scris, seara a fost ridicată comanda. Plus ca s-au descurcat cu un logo necalitativ, dar au făcut tot posibilul ca clientul final sa spună: Excelent!

Gîrlă Ana

Cei mai tari și o echipa minunată și promta !!responsabili , comanda ajunge la timp , materiale de calitate , sunt foarte mulțumită:))))