IMPRIMARE SOLVENT

Imprimarea pe o lățime de 3,2 m cu calitatea maximă 720/720 DPI- acesta metodă poate fi folosită în publicitatea exterioară unde necesită o calitate medie a imaginei și poate fi efectuat pe materiale ca: banner, banner black back, backlit, mesh, etc.

Dacă ai nevoie de banner la exterior sau banner (mesh) pe clădire încearcă mașina de solvent. Este exact ce trebuie pentru tiparuri grandioase de exterior.
[estimation_form form_id="2"]

IMPRIMARE ECO SOLVENT

Pentru afișe, oferte pe autocolant și alte produse publicitare de interior folosim mașina de tipărit cu ecosolvent.
Imprimarea pe o lațime de 1,8 m cu calitatea maximă 1440/1440 DPI- poate fi folosită mai mult în publicitatea interioară dar și exterioară unde necesită o calitate înaltă a imaginei și fara miros de vopsea, poate fi efectuat pe materiale ca: banner, banner black back, mesh, pânză pentru tablouri, foto-tapet, PVC pentru rollup, One way vision, peliculă adezivă(mată sau lucioasă), etc.

 

IMPRIMARE DIRECT PE TEXTILE

Crezi că tipărirea flagurilor este imposibil de găsit? Nu! Dispunem și de acest utilaj! Pentru că mașinuța de sublimare este anume acel utilaj care printează textile, într-o calitate superbă și pe lângă toate, rezistența e impunătoare.

IMPRIMARE UV

De tipar UV poate că nu ai auzit dar ce spui de brâu de bucătărie, personalizare pe suvenire, print pe tapetă 3D sau pânză naturală. Acestea sunt doar câteva din suprafețele disponibile.
Calitatea imprimării este extraordinară și fiabilă
Imprimare directă pe substraturi de pana la 100 mm grosime
Imprimarea simultană cu culoare alba
Imprimare cu 4 culori plus cerneală albă.
Aplicare primer (pentru suprafețe dificile)

Avantajele:
Nu exista o limita de produse/comanda (se poate printa chiar si un singur obiect)
Timp scurt de finalizare a lucrării
Rezoluția foarte buna a imprimantei permite imprimarea imaginilor la o calitate incredibilă
O gama uriașă de materiale, produse si substraturi printabile
Rezistență la razele solare
Detalii tehnice:
Format de imprimare maxim: 1300 x 2500 mm.
În rolă maxim: 2500 mm
Grosime obiect: maxim 100 mm.
Rezoluţie de printare de până la 1440 x 1200 dpi
Aplicatiile Printarii UV: Personalizare promoţională: brichete, stickuri usb, rulete, brilouri, etc.
Altele: laptop-uri, telefoane mobile, odorizante auto, cadouri, rigle, semne indicatoare, plachete din lemn, trofee, panouri de control pentru industrie, folii autocolante, Canvas, backlit, sticla organica, PVC, peno carton etc.

TĂIERE ȘI GRAVARE LASER

Utilajul cu laser oferă posibilitatea de a decupa o serie imensă de forme și figuri din materiale rigide. Sticla organică și pacajul pot folosi drept material de bază pentru: tăblițe, direcționale, obiecte și forme pentru decor.
Tehnologia laser se foloseşte pentru personalizarea prin gravură a obiectelor promoţionale sau a elementelor de signalistică, precum şi pentru tăierea şi decuparea cu precizie a diferitelor materiale . Aceasta permite obţinerea unor produse de calitate ridicată, într-un timp scurt, cu economie de materiale şi la preţuri avantajoase.
Se pot grava/tăia materiale diverse: hârtie/carton, plastic (plexi, acryl), lemn, sticlă, ceramică, metal tratat, aluminiu eloxat, marmură şi granit, piele, material textil, plută, burete, fetru etc.

Detalii tehnice:

Aria de lucru: 1300 x 2500 mm.
Puterea maximă: 180 W

TĂIERE CU CUȚIT OSCILATOR

Freserul CNC cu cameră și mecanism roll-to-roll este numai bun pentru decuparea perfectă a stikerelor, în totalitate. Cea mai bună combinație este între acesta și utilajul UV, atunci când vrei tăblițe și direcționale, într-o calitate ideală dar tot odată nu vrei să pierzi timp în aplicarea autocolantului pe suprafață.
Taierea cu cuțit oscilator este folosit pentru tăierea diferitor proiecte inginerești proiectate pe diferite plăci și materiale combinate pentru crearea semifabricatelor de precizie înaltă. Rulmenți dubli cu deplasare în toate axele, transmisii digitale puternice, transmisii de precizie, repetări și producere cu mișcări ușoare și o viteză accelerată, toate aceste caracteristici indeplinesc și execută lucrări sofisticate pe diferite materiale.
Materiale: piele, țesătură, diverse tipuri de covoare (bumbac, chenille, fibre chimice), diverse burete, EPE, EVA, derma, materiale compozite, costum canapea, hârtie ondulată, placă de fagure, cauciuc, KT bord, PVC, Acril, compozit, fetru, peno carton, penoplast, etc.
Avantaje: Taiere fără margini arse, colturi exacte, grosimi mari, funcționalitate înalta, varietate de cuțite.
Parametrii:
Suprafața de lucru- 2500 × 1300mm
masă plată
alimentare automată
Varietate de cuțite de tăiere
Cuțit vibrator
Cuțit pneumatic
Cuțit simplu
Cuțit stikere
Cuțit falțuire
Frezer
Camera

TĂIERE CUTTING PLOTTER

 

Dacă îți vinzi mașina și vrei numărul de telefon să fie aplicat pe geamu acesteia decupează autocolant, la mașinuța de cutting-plotter. 

Decuparea CUTTER-PLOTTER reprezintă decuparea conturului imaginii, pe folii vinilice autoadezive. Tehnologia de tăiere este extrem de exacta, iar rezultatul final este de mare efect.

Aplicabilitatea decupării CUTTER-PLOTER este foarte variată si extrem de raspandită. Decuparea CUTTER-PLOTER este extrem de economă. In funcție de ce aveți de decorat, amenajat se recomanda diferite folii adezive.

Decorări vitrine, standuri expoziționale, inscripționări mașini, direcționale, panouri informaționale .

 

Automobilul este cel mai flexibil instrument de promovare. De ce? Pentru că unde mergi tu, acolo se află despre compania ta. Super, nu? Totuși dacă despre autocolant știi deja că se tipărește la ecosolvent pentru calitate înaltă, atunci laminarea materialului este foarte importantă pentru a oferi rezistență pe mai mulți ani.

LAMINARE

Laminarea la rece/cald pentru autocolant cu lățime maximă de 1,6 m, se efectuează prin aplicarea pe materialul tiparit a unei pelicule cu rol de protecție într-un dispozitiv de laminare .
Laminarea la rece/cald a materialului tipărit are rolul de a prelungi durata de expunere a materialului tipărit destinat atât utilizării indoor cât și outdoor.
Tehnica de laminare la rece/cald se aplică eficient în laminarea diferitelor materiale care trebuie protejate de condițiile de mediu (praf, umezeală, interacțiuni mecanice – zgârâieturi , radiații ultraviolete – creșterea rezistenței autocolantului la decolorare)
Diferența între laminarea rece și cea caldă este doar pelicula specifică fiecăreia .

DESIGN 2D

 • Identitate de corporație (siglă, manual de identitate vizuală, signaletică);
 • Identitate de produs (design de ambalaj / standuri);
 • Identitate verbală (nume, slogan);
 • Design pentru produse poligrafice;
 • Design pentru publicitate interioară;
 • Design pentru publicitate exterioară.

PRODUCȚIE PUBLICITARĂ

Oferim o gamă largă și flexibilă de construcții și decorațiuni publicitare cât și de informare, executate din mai multe materiale, pentru interiorul magazinelor, oficiilor, centre de sănătate, instituții de învățământ, cît și exteriorul acestora.

Decorarea pereților cu imagini și forme 3D;
Tăblițe pentru orientarea clientului;
Tăblițe orientare in caz de avarierea clădirilor;
Tăblițe de informare cu buzunare de dimensiuni diferite;
Tablouri de diferite dimensiuni si forme;
Casete luminoase
Backlite;
Todem;
X stand;
Roll up;
Alte construcții de diferite dimensiuni și forme care vor da un aspect plăcut interiorului.

Decorațiuni vitrine și Shoplifting.

Această secțiune este dedicată decorării profesionale a vitrinelor, pentru toate anotimpurile și toate evenimentele din an, oferindu-vă decorațiuni de cea mai buna calitate.

Litere volumetrice

Confecționăm litere volumetrice cu iluminare interioară și exterioară atât cu, cât și fără lumină, în toate dimensiunile și formele. Publicitatea de acest gen vă ajuta să creați un impact vizual major asupra afacerii dumneavoastră, atât ziua cât și noaptea.

Colantarea auto

Executăm colantări si inscripționări auto profesionale pentru orice model si dimensiune: colantari taxi, inscriptionari taxi, (carbon, negru mat, negru lucios, color si combinatii de culori). Colantare integrală sau parțială in orice culoare, imagini si texte, colantări mașini raliu si firme.

DISTRIBUȚIA MATERIALELOR PUBLICITARE

Una din principalele noastre servicii este distribuția materialelor publicitare, fie ele flyere, fluturași, cataloage sau orice alt tip de materiale de promovare toate au același scop: să promoveze o compania sau un anumit produs al acesteia. Împreună cu clientul vom încerca să stabilim strategia corectă pentru o promovare cît mai eficientă. Pentru a calcula un preț pe bucată sau pe oră vom lua în calcul mai multe criterii:

 • Bugetul companiei sau cantitatea de materiale

 • Durata de desfășurare a campaniei de distribuție

 • Numărul de persoane informate pe durata campaniei

 • Numarul de promoteri implicați

 • Regiunile de desfașurare a distribuției

 • Tipul ( distribuție stradală, la mașini,cutii poștale blocuri sau case, door hanger, door drop, sampling sau curierat)

 • Tipul raportului (darea de seama catre companie) verificarea promoterilor, poze, raport periodic etc.

 

Distribuție promoter + led box

 

Vă propunem o metodă eficientă și unică pe piață, atunci cînd compania dvs. are o promoție sau o campanie ce doriți să o afișați potențialilor clienți.

Acestea sînt niște cutii iluminate cu Led care se fac vizibile de la o distantă considerabilă și crește atenția consumatorului dublu. Avantajul acestora este că sunt extrem de ușoare și flexibile.Materialul publicitar poate fi tipărit cu ușurință.

In urma distribuției, vă oferim un raport care constă din fotografii cu promoterii în timpul distribuției materialul publicitar.

De ce să alergi prin tot orașul când poți găsi totul în același loc:
ATITUDINE. CALITATE. DIVERSITATE ÎN PRODUCERE

Ce zice lumea?

Suntem obișnuiți să ne tratăm clienții ca pe prieteni deoarece avem colaborări de lungă durată și comunicarea dintre noi este cheia proiectelor de succes, unii din ei ne-au și lăudat :))

Contactează-ne!
Irina Galbura

Recomand cu mare încredere! O echipă profesionistă care au făcut lucru calitativ, rapid și cu cafea ne-au servit! Voi reveni la ei cu mare drag!

Andrei Veleșcu

Rapid. Comod și foarte calitativ. Amabili. Au înțeles din 2 cuvinte de ce am nevoie. Recomand fără dubii! Și nu-s neam cu dânșii:))))

Ina Barari

Le-aș pune 10+ pentru client service și 10+ pentru calitatea serviciilor! Eram în afara țării și aveam de executat o comanda in aceeași zi. Dimineața le-am scris, seara a fost ridicată comanda. Plus ca s-au descurcat cu un logo necalitativ, dar au făcut tot posibilul ca clientul final sa spună: Excelent!

Gîrlă Ana

Cei mai tari și o echipa minunată și promta !!responsabili , comanda ajunge la timp , materiale de calitate , sunt foarte mulțumită:))))